ulefone_power_6_12.jpg

Az Ulefone nagy örömmel jelentette be, hogy az ő telefonjukban debütált először a MediaTek Helio P35 chipset, de a vékony házba passzírozott 6350mAh kapacitású akkumulátor is majdnem kétszer akkora, mint ami egy mai átlagos mobiltelefonban található.

ulefone_power_6_2.jpg

Ulefone Power 6 mobiltelefon a BGP6100 kóddal még olcsóbb!

Az Ulefone Power 6 olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, hogy őszintén le a kalappal előtte, na meg a Banggood előtt is, hogy június 17-23 között naponta 99 darab készülék 46.000 forintba (159.99$-ba) kerül, de a kuponunkkal még olcsóbban beszerezhető a mobiltelefon!

A Power 6 egy 6.3 colos Sharp által készített IPS megjelenítővel rendelkezik. Felül, a mai trendeknek megfelelően megtaláljuk a kis csepp alakú kamera kivágást, amiben a 16 megapixeles f/1.8 rekeszértékű optika található meg. Tehát a szelfikre biztosan nem lehet majd panaszuk. A megjelenítő felbontása 1080 x 2340 pixeles, amely védve van a karcok ellen a Gorilla Glass 4 üvegnek köszönhetően.

ulefone_power_6_1.jpg

A telefon meghajtásáért a MediaTek Helio P35 lapka felel, ami 16nm-es gyártástechnológiával készült. A 8 magot tartalmazó processzor maximális órajele 2.3GHz, a grafikus feladatokat a PowerVR GE8320 végzi. A memória mérete 4GB, a belső tárhely pedig 64GB-os, tehát nem lesz gondunk a méretével. De microSD memóriakártyából akár egy 256GB-os verziót is használhatunk, hogy a zenéink, videóink ne a belső tárhelyet használják. 2.4 és 5GHz-es WiFi is megtalálható a telefonban, tehát a gyors vezeték nélküli kapcsolat is adott. A friss processzornak köszönhetően az új Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapta meg a Power 6, a navigáláshoz pedig a GPS, Glonass, Beidou és Galileo műholdakat is használja.

ulefone_power_6_3.jpg

ulefone_power_6_5.jpg

A hátlapon f/1.8 rekesztértékű 16 megapixeles kamera található, amit egy 2 megapixeles optika egészít ki. A telefonról lekerült a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó, hiszen már USB Type-C portot használ a Power 6, amin az óriási kapacitással rendelkező 6350mAh kapacitású akkumulátort tölthetjük fel. A csomagban kapunk egy EU szabványú 5V/3A töltőfejet, Type-C kábelt, Type-C jack átalakítót, védőtokot és védőfóliát is.

ulefone_power_6_11.jpg

Az Ulefone Power 6 készülékből naponta 99 darab 159.99$-ba kerül. Azaz, ha esetleg a mai nap elfogynának az akciós darabok, holnap újra elérhető lesz, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Szereztünk kupont (BGP6100), amivel az ára 139.99$-ra csökken, így már csak 40.300 forintba kerül a legújabb Ulefone Power 6!

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás