xiaomi_verge_lite.jpg

Aki már használt Xiaomi okosórát azt tudja, hogy a gyártó termékei nem csak olcsók, de megbízhatóan működnek. Aki pedig még nem próbálta, azok biztos szeretnének egyet!

A viccet félre téve, valóban van igazság alapja az utóbbi kijelentésnek, hiszen ki ne akarna kevesebb pénz költeni arra a termékre, amin nem a nevet kell megfizetni, hanem a tudást. Persze a Xiaomi okosórái nem érnek fel például a Garmin termékeivel. De az új Xiaomi Verge Lite 20 napos üzemidőt ígérő AMOLED kijelzős sportolásra készített okosórájával, a 26.000 forintos árát látva a szavunk is elállt.

amazfit_verge_lite.jpg

A Xiaomi okosórájának Lite verziója olcsóbb, de akár négyszer tovább bírja, mint a nagy testvére! Ezt úgy érték el, hogy kukázták az eddigi hardvert és szoftverpakkot és új alapokra építették fel a Verge Lite-ot. Az óra szintén egy 1.3 colos 360 x 360 pixeles AMOLED kijelzővel rendelkezik, mint a nagytestvér. A kijelző védelméről a Corning Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik. És az előlapon helyet kapott egy light szenzor, hogy a környezethez állítsa a kijelző fényerejét.

verge_lite_5.jpg

A sportmódok 12-ről 7-re csökkentek, a nagy testvérhez képest, de a SONY GPS chipnek és az energiatakarékos működésnek köszönhetően, folyamatos navigáció mellett 40 órán át keresztül képes üzemelni az óra. Ez pedig azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan a töltőn lennie, akár több napos túrát is szervezhetünk úgy, hogy még töltőt sem kell magunkkal vinnünk.

verge_lite_3.jpg

Optikai pulzusmérő szenzorral és beépített giroszkóppal is rendelkezik. Fejlettebb csatlakozási módot kapott, így már az 5.0-s Bluetooth verziót találjuk meg rajta, ami szintén az energiatakarékos LE modult kapta meg. Ezt nem sok hasonló árkategóriájú óra mondhatja el magáról. Jó hír, hogy megmaradt az IP68 vízállóság, az üzemidő pedig akkor mértékben megnőtt, hogy az alap verzió 5 napja, a Lite verzióban már 20 napra nőtt.

verge_lite_4.jpg

verge_lite.jpg

A VERGELITE kóddal 89.99$-ra csökkenthetjük az árat, az EU Priority Line szálltassál áfa és vámmentesen rendelhető meg

Itt van nekünk még a jól bevált recept, a Verge, Pace és a legújabb AMOLED kijelzővel ellátott Mi Band 4 is

xiaomi_okosora.jpg

Mindhárom okosóra áfa és vámmentesen rendelhető meg a Netherlands Registered(PDM) szállítással

Megosztás

Hozzászólás