heti_szemezgeto_uj_32.jpg

Megjelent a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő, a BlitzWolf WiFi-s aljzata, piacra dobták az alacsony árú Xiaomi Verge Lite okosórát, mi pedig egy telefon és egy fülhallgató teszttel is jelentkeztünk a héten!

 

Blitzwolf BW-FYE3 TWS fülhallgató

 blitzwolf_bw-fye3_1.jpg

Ha nem is világhírűek a BlitzWolf TWS fülhallgató, egy biztos, hogy remek hangzással és alacsony árral rendelkeznek. Ez a két ok pedig elég ahhoz, hogy hamar a kosarunkban kössön ki a termék. Tudom ezt nagyon jól, hiszen ez a példány már hozzánk is megérkezett, így hamarosan elkezdjük a tesztet.

blitzwolf_bw-fye3_2.jpg

A Blitzwolf BW-FYE3 TWS fülhallgató különlegessége, azon kívül, hogy már hallottuk hogyan is szól, le a kalappal előtte. A Bluetooth 5.0 kapcsolat energiahatékony kapcsolódást tesz lehetővé. A fülhallgatók tárolására használt kis doboz egyszerre tölti is a füleseket, ha visszahelyezzük őket a helyükre. Az eddigi legnagyobb akkumulátor kapacitással látták el őket, amit csak láttam. Egy 2.600mAh kapacitású telep kapott benne helyet, amivel akár 40 óra zenehallgatás is elérhető, ha egymás után rengetegszer feltölthetjük a fülhallgatókat. De nem ez a nyomós érv az átlagnál nagyobb kapacitással. A tokon nem csak egy microUSB port, hanem egy szabványos USB port is, amivel a telefonunkat is tölthetjük, ha szükségünk lenne rá.

A BGFYE306 kóddal spórolhatunk, ugyanis így 39.99$ helyett csak 27.99$-ba kerül a fülhallgató, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

____________________________________

 

Xiaomi Oclean X fogkefe AMOLED kijelzővel

xiaomi_oclean_x_header.jpg

Az Oclean X 24,35 x 24,35 x 2,44 centiméteres méretekkel rendelkezik és 99 grammot nyom. Egy modern fogkeféhez illően a töltés is újítást kapott. A csomagban kapunk egy falra is szerelhető tartót, de állítva is tölthetjük a fogkefét, ami mágnesesen tartja a fogkefét. Azaz csak bele kell helyeznünk a fogkefét a töltőbölcsőbe a töltés megkezdéséhez. A 800mAh kapacitású akkumulátorát 2 óra alatt feltölti, szemben a Soocas X3 fogkefémmel, aminél sajnos hatszor ennyi időre van szüksége.

xiaomi_oclean_x.jpg

Új rezgőmotort is kapott, így elérhető egy alacsony rezgésszámú tisztítás is az érzékenyebb fogakért és a tisztítási funkciók száma is növekedett, hiszen már 20 fajtából választhatunk. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználódnának. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. A belsőt ellátták egy giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük.

xiaomi_oclean_x_1.jpg

A legnagyobb durranás kétség kívül az az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

Ahhoz képest, hogy mennyi újdonság került bele a Xiaomi Oclean X fogkefébe, nem kerül többe, mint amennyit a Xiaomi Soocas X3-ért kértek a megjelenéskor. A Xiaomi Oclean X 59.99$-ba (17.000 forintba) kerül, amihez most még egy ajándék tartalék fejet is kapunk a csomagban, amíg a készlet tart.

A kosárba téve a fogkefét, azonnal láthatjuk mellette az ajándék fejet, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

_____________________________________________

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

_____________________________________________

 

AMAZFIT Xiaomi Huami Verge Lite

 amazfit_xiaomi_huami_verge_lite_2.jpg

A Xiaomi okosórájának Lite verziója olcsóbb, de akár négyszer tovább bírja, mint a nagy testvére! Ezen tulajdonságok mellett megmaradt az AMOLED kijelző is!

amazfit_xiaomi_huami_verge_lite.jpg

A Verge Lite szintén egy 1.3 colos 360 x 360 pixeles AMOLED kijelzővel rendelkezik, mint a nagytestvér. Pulzusméréssel és beépített giroszkóppal is rendelkezik. Fejlettebb csatlakozási módot kapott, így már az 5.0-s Bluetooth verziót találjuk meg rajta. A sportmódok 12-ről 7-re csökkentek, de a SONY GPS chipnek és az energiatakarékos működésnek köszönhetően, folyamatos navigáció mellett 40 órán át keresztól képes üzemelni az óra. Ezt nem sok hasonló árkategóriájú óra mondhatja el magáról.

amazfit_xiaomi_huami_verge_lite_1.jpg

Megmaradt az IP68 vízállóság, az üzemidő pedig akkor mértékben megnőtt, hogy az alap verzió 5 napja, a Lite verzióban már 20 napra nőtt.

A VERGELITE kóddal 89.99$-ra csökkenthetjük az árat, az EU Priority Line szálltassál áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

__________________________________________

 

Okos fali aljzat – BlitzWolf BW-SHP8

 blitzwolf_bw-shp8_1.jpg

A gyártónak vannak okos eszközei, amit a konnektorba dughatunk, de most egy komplett aljzatot kapunk, amit nem csak WiFi modullal szereltek fel, hanem fogyasztásmérésre is képes, amit az okostelefonunkon képes megjelenteni.

blitzwolf_bw-shp8_3.jpg

Az EU szabványú aljzat 2.4GHz-es WiFi-vel rendelkezik, így az okostelefonunkon található alkalmazás segítségével be és kikapcsolhatjuk, de beállthatunk neki időzítést is, így a hozzá csatlakoztatott eszközt a megadott időpontban be és kikapcsolhatja. Maximálisan 3680W teljesítményű fogyasztó köthető rá, és beépített fogyasztásmérővel is rendelkezik, így a telefonos alkalmazás képes kijelezni a csatlakoztatott eszköz fogyasztását.

Nagyon baráti áron mérik a BlitzWolf BW-SHP8 aljzatot, hiszen csak 12.99$-ba kerül

 

 ______________________________________

 

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő

Xiaomi Mi band 4_2

A Mi Band 4 az előző modellekkel ellentétben már egy 0.95 colos, színes AMOLED kijelzővel rendelkezik. A megjelenítő felbontása 240 x 120 pixel. Megmaradt a vezérlésre szolgáló érintésérzékeny gomb is. A belső terén is kapunk újdonságokat, mint a 6 tengelyes giroszkóp.

Xiaomi Mi band 4

Megmaradt az 5ATM vízálló kivitel, a hátlapi optikai pulzusmérő szenzor. A Bluetooth 5.0 kapcsolattal szerelt Mi Band 4 Android 4.4 és iOS 9.0 verziószámúnál újabb eszközökkel kompatibilis. A telefonos alkalmazás ugyancsak az a Mi Fit, mint a korábbi karkötők esetében is. Megmaradt a hívásértesítés, alkalmazásértesítés, pulzusmérés, de a sport módok is bővültek, már megtalálható az úszás is. A beépített 135mAh kapacitású akkumulátorral 20 nap készenléti időt ígérnek, folyamatos használat mellett pedig 7 napig képes üzemelni a karkötő egy feltöltéssel. Jó hír, hogy a 100%-os töltöttség eléréséhez csak 2 órára van szükség.

A Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő két verzióban érhető el, az egyik a kínai piacra készített, kizárólag kínai nyelven érhető el, NFC-vel támogatott verzió. Ami a Banggood információi szerint azonosítóként szolgál, akár belépés ellenőrzésre. Az NFC nélküli verzió pedig az International Version. Az International modell Angol, Spanyol, Francia és Orosz menüvel érhető el. A Mi Band 4 okoskarkötő 49.99$-ért (14.200 forintért) vásárolható meg.

Xiaomi Mi band 4_1

A Xiaomi Mi Band 4 International Version okoskarkötőt itt találod meg, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Vagy itt, csak 43.99$-ért, a Netherlands Registered(PDM)  szállítással áfa és vámmentes

 

________________________________________________

 

Xiaomi Mijia MJTD03YL lámpa

 xiaomi_mijia_mjtd03yl_2.jpg

Meg nem mondtuk volna, hogy a Xiaomi lámpáját USB portról működtethetjük, sőt nem csak, hogy onnan kap áramot, hanem egy áramkimaradás következtében, a beépített akkumulátorról is üzemelhet.

xiaomi_mijia_mjtd03yl_1.jpg

A Xiaomi olvasólámpának fényerejét több lépésben állthatjuk a talpon található érintésérzékeny gomboknak köszönhetően. 100Lm, 60Lm és 10Lm fényerővel képes világtani, ami az akkumulátoros használatról 4, 7 és 40 óra működést ígér. A lámpa fényerőssége is szabályozható 4500K, 3200K és 2600K között. Természetesen flexibilis nyakkal látták el, így a lámpa pozícióját is állíthatjuk.

A TTxBG10 kóddal 30.59$-ba (~8.750 forintba kerül), ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

A héten két teszttel is jelentkeztünk!

Xiaomi 1MORE Piston 1M301 teszt

xiaomi_1more_piston_1m301_header_1.jpg

Elephone A6 Mini teszt

elephone_a6_mini_header.jpg

 

Megosztás

Hozzászólás