Úgy is kezdhetnénk a Redmi 7 készülékéről szóló cikket, hogy melyik lenne az a telefon, amelyikért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, de nem csak egy kezdő mobiltelefon használó lesz elégedett vele, ha a gyermekünknek vagy a nagyszülőnek vásároljuk, de a mindennapok során is megálja a helyét?

A Xiaomi és Redmi név külön vált, bár sok helyen még mindig Xiaomi Redmi készülékekként hivatkoznak rájuk. A Redmi Global Version modelljei már egy ideje a hazai piacon is elérhetőek, ezekben a készülékekben már a hazai hálózatot is támogató B20-at is ismerő modem került és mindegyik modellen elérhető a Magyar nyelv is. Most pedig olyan áron juthatjunk hozzá, amiért pár évvel ezelőtt még egy szinte csak használhatatlan készüléket kaptunk volna…

xiaomi-redmi-7-4g-smartphone-3gb-64gb-1.jpg

Redmi 7 mobiltelefon

 

A legolcsóbb modell a Redmi 7, ami 2GB memória és 16GB tárhely párossal rendelkezik. A kijelzője 6.26 colos 19:9 képarányú IPS megjelenítő 1520 x 720 HD+ felbontással rendelkezik, ami csepp alakú noccsot kapott.

xiaomi-redmi-7-4g-smartphone-3gb-64gb-10.jpg

Jó hír a hosszú üzemidejű készüléket keresők számára, hogy 3900mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit 5V/2A teljesítményű töltővel tölthetünk fel. A hardveres alapot a Snapdragon 632 biztosítja, ami 14 nanométeren készült, nyolc magos, maximálisan 1.8GHz órajelre képes. Egy belépőszintű mobiltelefonban nem sok helyen kapunk ilyen CPU-t, így ez is nagyon jó hír számunkra. Az AnTuTu benchmarkban ez a processzor 100.000 körüli pontszámmal teljesít, ami nem rossz.

redmi_7_1_1.jpg

A belő tárhely mérete természetesen bővíthető microSD kártyával. Sőt, nagyon jó hír, hogy a három kártyát tehetünk be a telefonba, hiszen a két SIM mellett még egy hardmadik, microSD kártyának is maradt hely! A 48 megapixeles hátlapi kamera a Redmi Note 7 kiváltsága. A Redmi 7 az előlapon egy 8 megapixeles, a hátlapon pedig egy 12+2 megapixeles párossal rendelkezik. A Redmi 7 telefon 98$-ba kerül, ami ~29.000 forintnak felel meg.

A Redmi 7 mobiltelefont itt találod meg, amihez a Netherlands Registered(PDM) szállítást választva áfa és vámmentesen rendelheted meg a készüléket!

 

Támogasd az oldalt a plugin használatával! Használd a kiegészítést a Google Chrome böngésződben, ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás