A Xiaomi legújabb, 45 kilométeres hatótávval rendelkező elektromos roller a TomTop németországi raktárából áfa és vámmentesen vásárolható meg, amire 3-5 munkanapos szállítást ígérnek!

A 2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro néven megjelent legújabb Xiaomi elektromos rollere külső megjelenésben nem történt óriási változás azon kívül, hogy az első kerék piros díszítést kapott. Az újdonságok máshol keresendők, például a kormányon, ahol nem a kapcsológom és a megszokott négy LED kapott helyet, hanem ezeket felváltotta kis kijelző, ahol már számos információ is megjelenik.

5_29.jpg

Sokan hiányolták, hogy a Xiaomi lehagyta a sebesség kijelzést, így ezt most végre pótolták. De külön értesítést kapunk a lámpák működéséről. Ezentúl már három mód közül választhatunk, az energiatakarékos ECO módtól a normál és sport módon át (ECO: 15km/h, normál: 20km/h, sport: 25km/h). A funkciók használatához továbbra is a fő be/ki kapcsoló gomb szolgál. A kormányon ugyanott találjuk a géz és fékkarokat is, mint a Xiaomi M365 rolleren.

8e491b63db9165893910c357f199d43d-667x1024.JPG

Természetesen megmaradt az E – ABS fékrendszer, a 120mm-es hátsó tárcsafék és az első motorfék is. Ennek köszönhetően ugyancsak meghagyták az energia visszanyerő rendszert, ami fékezéskor tölti az akkumulátort. 18650 474Wh akkupakkot kapott a Xiaomi Electric Scooter Pro, amivel a súlya 14.5 kilogrammra nőtt, de a megtehető hatótáv a Xiaomi M365 roller másfélszerese, így már maximum 45 kilométert tehetünk meg vele egy feltöltéssel. Így akár még arra is lehetőség van, hogy egy hosszabb utat is az elektromos rollerrel tegyünk meg, akár a munkahelyre való bejárásra akár kikapcsolódásra használnák. Ekkora hatótávval már megoldható Budapestről a közeli agglomerációba való eljutás is.

4_51.jpg

1_114.jpg

2_86.jpg

A TomTop webáruházban 594$-os áron vásárolható meg a legújabb Xiaomi elektromos roller, ami Germany, azaz németországi raktárból szerezhető be áfa és vámmentesen

A 2019 New Xiaomi Electric Scooter Pro elektromos rollert itt találod meg

 

______________________________________________

 

Kugoo S1 elektromos roller lengyelországi raktárból

KUGOO S1 egy újabb jó alternatíva a Xiaomi által uralt piacon, hiszen papíron ugyanazt kínálja, mint az M365, sőt többet! De olcsóbb nála és a Geekbuying lengyelországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg!

Az összsúlya 11 kilogramm, tehát kicsivel könnyebb, mint a Xiaomi M365. A 220V hálózati töltőjével tölthetjük fel a 6Ah kapacitású Li-ion akkumulátorát. Így egy feltöltéssel maximum 30km tehető meg vele, ami városi viszonylatban nem kis távolság. Maximális sebessége 30km/h, de több fokozatból is választhatunk, így elérhető a kormányról vezérelhető sebességbeállításnál a 15 és 25km/h tempó is.

Terhelhetősége max. 120 kilogramm lehet. Kerekei 8.5 colosak, így kevésbé érzik meg az út egyenetlenségeit és az első kerék még teleszkópot is kapott, hogy csökkentse a rázkódást. A roller természetesen összecsukható és még a kormány is lehajtható, így az autó csomagtartójában is könnyedén elfér és a buszon is könnyebben tudunk vele utazni.

A Geekbuying lengyelországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg a 339$-os elektromos roller!

Megosztás

Hozzászólás