alfawise_x7_elektromos_roller_2.jpg

Az Alfawise komolyabb szerepet szeretne betölteni az elektromos közlekedési eszközök piacán. Van már elektromos kerékpárjuk, elektromos gördeszkájuk, most pedig az Alfawise M1 után egy új elektromos rollerrel jelentkeztek, az Alfawise X7 modellel!

alfawise_x7_elektromos_roller_3.jpg

Míg az M1 a Xiaomi M365 ellenfeléül indult, legalábbis külső jegyeiben több hasonlóság volt felismerhető a termékek között, mint más gyártók esetében. Addig az X7 inkább a Ninebot vonalon mozog, mind tudásban, mind megjelenésben és árban egyaránt.

Az Alfawise X7 elektromos roller ennek megfelelően már úgy került kialakításra, hogy nem a lábrész alatt helyezték el az akkumulátor pakkot, hanem azt, ahogyan a Ninebot ES1 és ES2 esetében is, a kormányrúdba építették be. Az 5200mAh kapacitású akkumulátorral az elektromos roller 12.5 kilogrammot nyom.  Ami nagyon jó dolog az pedig a cserélhető akkumulátor. Az elektromos roller mérete kinyitva 106.00 x 42.00 x 116.00 centiméter.

alfawise_x7_elektromos_roller_5.jpg

alfawise_x7_elektromos_roller_10.jpg

Az Alfawise X7 maximális terhelhetősége 120 kilogramm, az elektromos motor maximálisan 25km/h végsebességre képes, a maximálisan megtehető távolság 20 kilométer. Az első kerék elektromosan fékezhető, a hátsó keréknél pedig féktárcsát találunk, ezen kívül ellátták E-ABS rendszerrel. A gázkar, ahogyan a Xiaomi rollereknél, itt is egy függőlegesen szabályozható karból áll, baloldalon pedig egy fékkart találunk. A kormányra szerelt kijelző is a Ninebot elektromos rollerekből lehet ismerős, ami kijelzi a sebességünket és az akkumulátor kapacitását is.

alfawise_x7_elektromos_roller_7.jpg

alfawise_x7_elektromos_roller_8.jpg

Kerekei természetesen levegővel fújtak, elöl és hátul is sárvédőt találunk. A roller elejére egy fehér LED lámpát, a hátuljára pedig egy piros színű LED lámpát szereltek. Az Alfawise X7 különlegessége, hogy a kormányrúdból eltávolítható az akkumulátor, így valószínűleg hamarosan elkezdik a tartalék akkumulátorok forgalmazását is. Ami így nagyon jó hír, hiszen egy tartalék akkumulátort is magunknál tarthatunk, amivel a hatótáv a duplájára növelhető. Az elektromos roller természetesen összecsukható, hogy kisebb helyet foglaljon, ezáltal tömegközlekedési járművön vagy az autó csomagtartójába is szállíthassuk.

alfawise_x7_elektromos_roller_1.jpg

alfawise_x7_elektromos_roller_12.jpg

Az Alfawise X7 előnye a Ninebot rollerével szemben egyértelműen a már említett cserélhető akkumulátor. Már csak várnunk kell, hogy a gyártó a friss rollere mellett az akkumulátorait is elérhetővé tegye és akkor egy igen csak jó ajánlattá lép elő az Alfawise X7!

Az Alfawise X7 389.99$-ba kerül, ami az Europe Railway Priority Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Megosztás

Hozzászólás