Sok helyen igen rossz a víz minősége. Egyesek a palackozott ásványvízre esküsznek, bár ebből is nagy a szórás, mások pedig mérlegelnek és házi víztisztító rendszer beszerzése mellett döntenek.

xiaomi víztisztító xiaomi countertop ro_9

Xiaomi Countertop RO víztisztító

A Xiaomi is belekóstolt ebbe az ágazatba és nem is egy termékkel jelent meg, amivel tisztábbá varázsolhatjuk a csapból kifolyó vizet. A Xiaomi Countertop RO az egyik megoldásuk a problémára, amely külön tartállyal rendelkezik. Így nem az olcsóbb csapra szerelhető átfolyós víztisztítók közé sorolandó.

xiaomi víztisztító xiaomi countertop ro_1

A Xiaomi Countertop RO jelenleg 449$-ba kerül (bár ebből még spórolhatunk), ami nem mondható kevésnek, de a beépített szűrőknek köszönhetően képes mérsékelni a vízben található mikroorganizmusokat, baktériumokat, nehézfémeket, antibiotikumokat, szennyeződéseket és egyéb szerves anyagokat is.

A 220V hálózatról működtethető vízszűrő kifolyónyílását a csapunkra lehet felszerelni, amin gombokat találunk. Ezáltal nem kell még egy fejet felszerelnünk a kagylóhoz és elég csak a kezelőszerven található gombot megnyomni, hogy a tartályból kiengedjük a tisztított vizet.

Mivel a tisztított vizet főként nem mosogatáshoz használjuk, a tartályból egy perc alatt 1 liter vizet engedhetünk, mire újra feltölti és megszűri a következő adagot, ami iváshoz elegendő. Négy különböző szűrőt kapunk a csomagban, amelyeket használattól függően 4-12 hónapig elegendőek típustól és használattól függően. Ahhoz, hogy ne kelljen olyan sokat fizetni a Xiaomi víztisztító rendszeréét használd fel a 3adb61 kupont, amivel 399$-ra csökkentehető az ára. Az EU Priority Line szállítással pedig most is áfa és vámmentesen rendelhető meg!

A Xiaomi Countertop RO víztitsztítót itt találod meg

Ne felejtsd el felhasználni a 3adb61 kupont a kedvezményhez!

 

Megosztás

Hozzászólok