fiido_d2_8.jpg

A FIIDO az olcsó elektromos kerékpárok piacát célozta meg. Több modellel is rendelkeznek, amik teljesítménytől függően a D1 kerékpártól a D3 elektromos kerékpárig bezárólag, a 399$-os ártól egészen 599$-os árig megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb modellt.

fiido_d2_5.jpg

A FIIDO D2 a kategória közepén helyezkedik el, amit szerencsére most németországi raktárból rendelhetünk meg, így nem kell plusz költséggel számolnunk. A D2 súlya normál kerékpáros szemmel soknak tűnhet, de ez nem egy normál kerékpár. A 19 kilogrammos önsúly egy részét a 250W teljesítményű elektromos motor és a 7.8Ah kapacitású akkumulátor teszi ki.

fiido_d2_2.jpg

Az alumíniumból készült vázat még össze is csukhatjuk, így könnyebben felszállhatunk vele a tömegközlekedési járművekre vagy a kár berakhatjuk az autó csomagtartójába is, ha nyaralás alkalmával magunkkal szeretnénk vinni.

fiido_d2.jpg

A FIIDO D2 kerékpár két módban használhatjuk. Tisztán elektromos hajtással a terheléstől és az útviszonyoktól függően 20-35 kilométert tehetünk meg vele. Kombinált módban, ahol a lábbal való hajtást egészíti ki az elektromos motor, 40-50 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel, a maximális sebességünk pedig 25km/h lehet.

fiido_d2_7.jpg

fiido_d2_4.jpg

A kerékpár terhelhetősége 120kg. A kormányon található kezelőszerveken kívül még mobiltelefontartóval is ellátták, amin még egy USB port is helyet kapott. Ezáltal kerékpározás közben, a bicikli akkumulátora még a telefonunkat is töltheti. Elöl és hátul is tárcsafékkel látták el a 16 colos kerekeket, és előre és hátra is beépített lámpákat is kapunk. Hátulra pedig még egy teleszkópot is felszereltek. Kinyitva 130 x 40 x 110, összecsukva pedig 75 x 35 x 65 centiméteres méretekkel rendelkezik.

A FIIDO D2 elektromos kerékpár európai raktárból 559$-ért, azaz 157.000 forintért rendelhető meg

Nem csak a FIIDO D2, de a FIIDO D1 és D3 elektromos kerékpár is elérhető, utóbbi jóval olcsóbban, 399$-ért. Ezen kívül elérhető a gyereküléssel és hátsó csomagtatóval is felszerelt FIDOO F1 is, amelyeket itt találsz meg, és ami a Express For Electric Bicycle Only szállítással szintén áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Megosztás

Hozzászólás