5_30.jpg

Korábban már írtunk róla, hogy a GearBest folyamatosan fejlődik és fejleszt a háttérben. Pár nappal ezelőtt teljesen megújult a webáruház kinézete, és a régen beharangozott utánvétes szállítás is elérhetővé vált. Így, aki tartott az interneten lebonyolított vásárlástól, hogy mi történik akkor, ha esetleg nem kapja meg a terméket, ők is megnyugodhatnak.

A Gearbest bevezette az új szállítási módját, ami COD névre hallgat. Lehet, hogy elsőre neked sem a pontos megfelelője ugrik be, hanem a Call of Duty, a Cash on Delivery helyett, de már több, mint 1000 terméknél érhető el ez a szállítási mód.

Utánvétes termékek listája

Utánvétes akciók

A COD termékeket megnyitva láthatjuk a szállítási lehetőségek mellett a COD opciót. A Vásárlás most gombra kattintva továbbra is lehetőségünk van kiválasztani a szállítási garancia lehetőséget. Így, ha sérülten kapjuk meg a terméket vagy meg sem érkezik hozzánk, akkor a Gearbest egy újat küld nekünk. A szállítási lehetőségeknél már csak ki kell választanunk az „Utánvétes szállítás” lehetőséget és a „Rendelje meg” gombbal leadhatjuk a rendelésünket.

2_87.jpg

1_115.jpg

A rendelni kívánt termékekre ugyanakkor egyelőre nem választható a vámhatárnál nagyobb összegű termékeknél is lehetséges EU Priority Line és EU Express opciók. Így ajánlott ez alatt a határ alatt maradni. Minden más esetben természetesen élnek az áfa és vámmentes szállítási lehetőségek a nagyobb értékű termékeknél.

Utánvétes termékek listája

Megosztás

Hozzászólás