gearbest_3.jpg

Jó pár éve volt már, amikor az első termékemet megrendeltem tőlük. A most 5 éves webáruház rövid idő alatt meghatározó szereplőjévé vált az online kereskedelemnek és már több, mint 40 millió elégedett vásárló választotta őket ez idő alatt.

gearbest_4.jpg

Nem csak egy teljesen új megjelenést kapott a weboldal, ami nekünk sokkal jobban tetszik, mint amilyen a korábbi stílus volt, de új logót is kapott. Folyamatosan fejlődik az oldal. Valószínűleg emlékeztek még, amikor beharangoztuk, hogy elérhetőek lesznek a termékek Magyar nyelven is. Ez a rész is folyamatosan fejlődik, bár nagyon sok helyen még a kissé buta Google fordító által generált szövegekkel találkozhattok, de szépen lassan a termékek mindegyike, a Magyar fordítók munkájának köszönhetően folyamatosan javulnak, frissülnek. Így érdemes meglátogatni a hu.gearbest.com weboldalt is.

3_65.jpg

Az újítás nem csak a külsőben mutatkozik meg, hiszen a tavalyi év végén beszámoltunk nektek arról is, hogy elérhető lesz az utánvétes szállítási lehetőség is, amin szintén folyamatosan dolgoznak, így reméljük, hogy ezekről is hamarosan több infóval jelentkezhetünk.

Maradjatok velünk továbbra is, hiszen új hírekkel, cikkekkel, tesztekkel és akciókkal várunk benneteket a jövőben is!

Megosztás

Hozzászólás