alfawise_puluz_pu5022_fotosator_11.jpgValószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami nagyon meggyőzött bennünket.

Most itt van a fejlettebb testvér a Xiaomi Mi Air Purifier 2S személyében, ami már egy OLED kijelzővel is büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_8.jpg

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 310 m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan kiszűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_5.jpg

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_12.jpg

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbo fokozatot is, amivel már a korábban említett 310 m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt.

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_4.jpg

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_7.jpg

alfawise_puluz_pu5022_fotosator_9.jpg

A Xiaomi Mi Air Purifier 2S 199.99$-ba kerül

Az Europe Railway Priority Mail szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

 

 

Megosztás

Hozzászólás