l2595-1-58d4-ouvw.jpg

A Xiaomi 28W teljesítményű mennyezeti lámpa olcsóbb, ha nem a kínai, hanem az európai raktárból rendeljük meg. Így 65.99$-ba kerül.

A 240 darab apró LED diódával ellátott fényforrásnak nem csak a fényereje állítható könnyedén, de még a színhőmérséklete is. Így akár meleg fehér fénnyel és hideg kékes fénnyel is világíthatunk. Ha pedig nincs szükség nagy világosságra, akkor a fényerejét is lejjebb vehetjük.

l2595-1-58d4-57e5.jpg

l2595-1-58d4-1ccw.jpg

A 31,7 centiméter átmérőjű lámpa 7 centiméter magas. A csomagban nem csak magát a terméket, hanem még egy távirányítót is kapunk, ugyanis nem kell kikelnünk éjszaka az ágyból sem, hiszen a távirányítójának segítségével ki és be kapcsolhatjuk a lámpát. A vezérlőjén állíthatjuk a fényerősséget és a színhőmérsékletet is. Ezen kívül pedig ellátták WiFi kapcsolattal is, így az Android és iOS rendszerű telefonokra feltelepített Xiaomi Mi Home alkalmazás segítségével a mobilunkról is vezérelhetjük azt.

l2595-1-58d4-zrl3.jpg

l2595-1-58d4-rzhk.jpg

Az alkalmazás használatával állíthatunk késleltetést, hogy mikor kapcsoljon le a lámpa, de akár időzíthetjük is. Ezáltal akkor is felkapcsolhatjuk, ha nem vagyunk otthon, ami sokszor jól jön, ha több napot távol vagyunk az otthonunktól és azt szeretnénk, hogy éjszaka ne boruljon teljes sötétségbe a lakás. A Xiaomi mennyezeti lámpája a németországi raktárból 65.99$-ba kerül, amit így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhetünk meg. Tudásához képest pedig ez az ár egyáltalán nem sok.

A Xiaomi mennyezeti lámpáját itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás