comix_l211_7.jpg

A Comix nem mással állt elő, mint egy esztétikus, rozsdamentes acélból készült szemetessel, ami a mozgásérzékelő szenzornak köszönhetően automatikusan nyitja és zárja a fedelét! Külön jó hír, hogy míg a kínai raktárban elég borsos áron kínálják a terméket (79,99$), addig a németországi raktárból ennek az árnak a feléért (29.99$) rendelhető meg a Comix L211.

comix_l211_5.jpg

A 10 literes kapacitású és 28 x 25 x 39.5 centiméteres mérettel rendelkező szemetes az irodában és otthon is megállja a helyét. A gömbölyű acél házon két oldalsó fület is elhelyeztek. A szenzornak köszönhetően 20 centiméteres távolságban automatikusan kinyitja a fedelét, majd zárja azt. Így akár a konyhában is megállja a helyét, hiszen teljesen lezárja a fedelet.

comix_l211_1.jpg

A belső tartály kivehető, de a higiéniás szempontokat nézve ebbe akár szemeteszsákot is beletehetünk. Lehetőség van manuális nyitás és zárás vezérlésre is. Működéséhez 4 darab AA méretű elemre van szükségünk, de ha a közelben van USB aljzatunk, például az irodában, akkor onnan is működtethetjük.

comix_l211_8.jpg

comix_l211_6.jpg

A kínai raktárból 79.99$-ba kerül, de ha a „Germany” raktárat választjuk, akkor 29.99$-ba kerül a Comix L211. Ezáltal nem csak rövidebb szállítási idővel, de áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a szenzoros szemetest.

Az Comix L211 szenzoros szemetest itt találod meg

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás