aerobook_a11_02.jpg

A Chuwi az IDIEGOGO kampány keretében kelti életre a legújabb laptopját. A közösségi finanszírozáson alapuló kampány keretében készítheti el az iLife robotporszívóiról ismert Chuwi az Aerobook laptopját. Az újdonság az ultrabook vonalat erősíti, amely alacsony fogyasztást, korrekt teljesítményt és hosszú üzemidőt ígér.

aerobook_w11_01.png

Az INDIEGOGO oldalán található információk szerint az Aerobook hasonló felépítéssel rendelkezik majd, mint a Teclast F6 Pro laptopja. Az ultrakönnyű hordozható kategóriában kellő teljesítménnyel bír a Teclast F6 Pro, amihez nekünk is volt szerencsénk. Az Intel Core M processzora valóban keveset fogyaszt, de teljesítményben megelőzi a régebbi Intel Core i3 processzorokat is. Nem hiába vált a kedvenc utazó laptopommá az F6 Pro, amit kis mérete és többfunkciós felépítése miatt (az érintő kijelzőjének köszönhetően táblagépként is használhatom) vált majdnem a fő munkaállomásommá.

aerobook_a12_01.jpg

A Chuwi Aerobook-ról kikerült információk alapján azt már biztosra vehetjük, hogy 128GB tárhellyel lesz szerelve, memóriából 8GB-ot kapunk. A megjelenítő 13.3 colos IPS panel lesz, amely vékony oldalsó kávákkal fog rendelkezni. Teljes méretű billentyűzettel, Windows 10 operációs rendszerrel érkezik. A processzor pontos típusát egyelőre homály fedi, csak az derült ki, hogy az Intel Core M típusra esett a gyártó választása. A Teclast F6 Pro laptopban az Intel Core m3-7Y30 processzora dolgozik, amely az egyik legnépszerűbb a Core M családban. Nem csak népszerű, de kellő teljesítménnyel is rendelkezik a megfizethető ultrabook kategóriában.

aerobook_a11_04.jpg

aerobook_a11_07.jpg

Kíváncsian várjuk, hogy mikor mutatja be a Chuwi az Aerobook laptopját. Ha pedig egy kisméretű, de fürge laptopot választanál, akkor jó alternatíva a Teclast F6 Pro ultrabook, amely 128GB SSD meghajtóval, 8GB memóriával, Intel Core m3 processzorral és 360 fokban hátra hajtható érintőkijelzővel rendelkezik. Így nem csak laptopként, de táblagépként is használható vagy használhatjuk méretes rajztáblaként.

Az INDIEGOGO kampányt itt találod

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás