Az átlagárnál olcsóbban, azaz 439.99$-ért tehetjük bele a virtuális bevásárlókosarunkba a Xiaomi termékét, amit németországi raktárból rendelhetünk meg. Tehát nem csak áfa és vámmentesen rendelhetjük meg, de az európai raktárnak köszönhetően, a szállítás miatt sem kell heteket várni a termékre.

Mit is tud a Xiaomi Roborock S50? Mi is leteszteltük és annyira megtetszett, hogy meg is maradt a családban. A róla készült tesztet és videót itt megnézheted.

y7920-1-f378-8adt.jpg

Röviden összefoglalva a Xiaomi Roborock S50 egy okos kis mindenes. Hatalmas 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, így akár egy maximálisan 250 négyzetméter alapterületű helyiséget is képes kitakarítani egy feltöltéssel. Az oldalsó kör seprűje mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani, ebben segít a 2000Pa szívóerőre képes motor is. A mellékelt víztartályát is feltehetjük rá, így a felmosó fejjel, porszívózás után fel is törölhetjük vele a padlót.

y7920-1-f378-lgr6_1.jpg

y7920-1-f378-m3bx.jpg

Természetesen az előző generációból ismert mobiltelefonos vezérlés is megmaradt, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön is, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. Szerencsére nem kell minden takarítás után szűrőt vásárolnunk, hiszen azokat úgy alakították ki, hogy egyszerűen ki lehessen mosni. Intelligens eszköz révén a mobil applikáció méri a szűrő és a szenzorok elhasználódását és javaslatot tesz azok tisztítására, illetve a szűrő cseréjére.

y7920-1-f378-d19m_1.jpg

y7920-1-f378-ja67_1.jpg

Lehetőség van manuális vezérlésre, állíthatunk időzítést is, így akkor is önállóan indul el takarítani, ha nem tartózkodunk otthon. A mobiltelefonos alkalmazás WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál a porszívóval. De arra is lehetőségünk van, hogy a mobiltelefonunkra feltelepített Xiaomi Home alkalmazás segítségével mobilinterneten keresztül adjunk neki parancsot. Így, ha épp vendégekkel térnénk haza és azt szeretnénk, hogy addig a Roborock S50 felporszívózza a lakást. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára és feltölti magát.

y7920-1-f378-j8r0.jpg

A takarítás megtervezéséhez lehetőség van a porszívó lézeres rendszerének használatával, hogy felismerje a szobát és kirajzolja a helyiség, nagyobb tárgyak körvonalait az alkalmazásban. A Xiaomi Roborock S50 robotporszívó németországi raktárból érkezik, így áfa és vámmentesen rendelhető meg 439.99$-os áron!

A Xiaomi robotporszívó egy remek kis takarító eszköz. Az európai raktáras robotporszívót itt találod

Megosztás

Hozzászólok