Újra levadásztuk a hét legújabb termékeit

 

Alfawise P1 mini légszűrő

alfawise_p1.jpg

A Xiaomi Air Purifier a teszt óta rendben teszi a dolgát. Már egy jó ideje használatban van a lakásban. Nem gondoltam volna, hogy pont az Alfawise fog megjelenni egy légszűrővel, azaz egy olyan kisméretű termékkel, ami a Xiaomi árának harmadába fog kerülni.

Valóban nem lett nagyméretű, hiszen csak 16 x 16 x 25 centiméter méretű lett a fehér színű téglalap alakú forma. Ennek a kis kiterjedésnek köszönhetően az íróasztalon is elfér. Méretéből adódóan nem tud akkora légtömeget megmozgatni, mint a Xiaomi. Így körülbelül egy 8.5 négyzetméter méretű helyiségben a legideálisabb a használata. Két sebességi fokozattal rendelkezik és elég energiahatékonyra sikeredett, hiszen csupán 15W-ot fogyaszt. Használattól függően, körülbelül 4 havonta kell szűrőt cserélni, de erre szerencsére figyelmeztet a légtisztító is.

Az Alfawise P1 mini légszűrő egész jó áron kapható, 44$-ért, amit most európai raktárból rendelhetünk meg

 

_____________________

 

5 különböző méretű Alfawise microSD memóriakártya 8GB-tól a 256GB-os verzióig
alfawise_microsd_memoriakartya_1.jpg
Egy microSD memóriakártya mindig jól jön. Pláne, ha ilyen olcsón be lehet szerezni őket. Az Alfawise a 8GB-os mérettől egészen a 256GB-os méretig kínál microSD memóriakártyákat.
 
Kód: ALF8Xmas
 
Kód: ALF32Xmas
 
Kód: ALF64Xmas
 
Kód: ALF128Xmas
 
Kód: ALF256Xmas
_________________________

Beyondsky Eyemind

beyondsky.jpg

A Beyondsky Eyemind az egyik legolcsóbb gimbal. 59$-os árával valószínűleg kategóriagyőztes. A gimbal remekül használható, ha mobiltelefonnal szeretnénk videót készíteni és kiszeretnénk küszöbölni a rázkódást, remegést a felvételről. Így egy sima, folyamatos mozgással rögzített felvételt készíthetünk, mindenféle zavaró képi zavar nélkül.

A Beyondsky Eyemind 4-6 colos kijelzővel ellátott telefonokat támogat, illetve a pont fizikai szélesség 55 – 80 milliméter lehet. A 3.7V 2600mAh kapacitású akkumulátorával, amit a mellékelt USB kábelen keresztül tölthetünk fel, 8 órán keresztül képes működni. A telefonos alkalmazással személyre szabhatjuk a felvételt. A szoftver képes az arcfelismerésre, így a gimbal követni tudja egy felhasználó arcát, mintha csak egy operatőr forgatná a kamerát.

A gimbal nagyon alacsony, 59.99$-os árcédulát kapott, amit méghozzá európai raktárból rendelhetünk meg, tehát még áfát, vámot sem kell fizetnünk a termékre.

A Beyondsky Eyemind gimbalt itt találod meg

 

_________________________

 

Teclast P80 Pro – 8 colos Androidos táblagép 3GB/32GB-os kiszerelésben

teclast_p80_pro_2.jpg

A Teclast is 8 colos üdvöskéjében a MediaTek MT8163 típusú processzora került. Ez egy négy Cortex A53 magból álló CPU, ami 1.3GHz-en ketyeg. Igazi kis belépőszintű processzor, nem a felső ligában játszik. A grafikus gyorsító szerepét az ARM Mali-T720 MP2 tölti be. Memóriából 3GB-ot, míg belső tárhelyből 32GB-ot kapott, amit microSD kártyával tovább bővíthetünk egészen 128GB-ig.

Az alacsony ára ellenére fém házat kapott, amibe egy 8 colos 1920 x 1200 pixel felbontású IPS kijelző került, tehát a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. Szerencsére olyan extrákkal is ellátták, mint a beépített GPS, így nem csak munkára vagy szórakozásra használhatjuk, de egy méretes navigációval is gazdagodhatunk. A 2.4GHz-es WiFi mellett az 5GHz-es hálózatot is támogatja, ami szintén piros pont a gyártó részéről! Bluetooth kapcsolatból a 4.0 verziót kapta, csatlakozókból került rá microHDMI port, microUSB port a töltéshez és szerencsére a 3.5 mm-es fejhallgató csatlakozó is megtalálható a táblagépen.

A fém házba egy 5300mAh kapacitású akkumulátor került. A rendszere az Android 7.0, amin természetesen elérhető a magyar nyelvi felület is. A Teclast P80 PRO-t most kifejezetten jó áron árusítják, hiszen 89.99$-ba kerül, amit az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítással rendelve is 25.000 forint alatt marad az ára.

A Teclast P80 PRO táblagépet itt találod

 

_____________________

 

 Leagoo S10 mobiltelefon – Ujjlenyomat olvasó a kijelzőbe építve

leagoo_s10_front.jpg

A Leagoo S10-et a Huawei féle twilight színvilága ihlette. A 205 grammos mobiltelefon 6.21 colos 19:9 képarányú, noccsos kijelzője FHD+, azaz 2248 x 1080 pixeles felbontással büszkélkedhet. Nagyon jó hír, hogy nem IPS, hanem AMOLED technológiát használ. A mobiltelefon meghajtásáért, a már említett Helio P60 processzor felel, ami 8 magos 4 Cortex A73 2.0GHz és négy Cortex A53 2.0GHz magot tartalmaz. Ez a processzor az AnTuTu bechmarkjában 135-140.000 pontot ér el, ami nagyon jó eredmény, igazi kis középkategóriás. A grafikus feladatokért az ARM G72 MP3 felel, a fedélzeten pedig az Android 8.1 rendszer fut.

Nem spóroltak a memória mennyiségén, 6GB-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB. Ha ez nem lenne elég, használatunk még egy 128GB méretű microSD kártyát is a fájljainknak. Természetesen fel lett készítve az európai hálózatokra is, így a 4G-t is támogatja, azaz a B20-as 800MHz hálózatot is kezeli. Két nanoSIM kártyát használhatunk vagy egy SIM kártya mellett egy microSD kártya lehet a foglalatban.

Az előlapra egy 13 megapixeles f/2.4 rekeszértékű kamera került, míg a hátlapon egy 20MP + 5MP felbontású f/2.0 rekeszértékű kamera kapott helyet, amit megtámogattak kéttónusú LED villanóval is. Támogatja az a/b/g/n WiFi-t, azaz a 2.4 és 5GHz-es vezeték nélküli hálózatokat is kezeli. Az USB Type-C 2.0 portján keresztül támogatja a gyorstöltést, amihez mellékelnek egy EU szabványú 9V/2A teljesítményű töltőfejet is. Emellett pedig lehetőség van a vezeték nélküli töltés használatára is, amivel így maximálisan 10W teljesítménnyel tölthető a mobiltelefon.

A legfontosabb újítás, hogy a hátlapon nem találunk ujjlenyomat olvasót, hiszen ezt a kijelzőbe integrálták. Így a Leagoo S10 lehet az első olyan mobiltelefon, ami a megfizethető kategóriába hozza el ezt az újdonságot. A videón látható működés közben is. A Leagoo S10 mobiltelefon 269.99$-ért az EU Priority Line szállítással előrendelhető, hogy egy igazi középkategóriás készülékünk lehessen, a felsőkategóriában látott tulajdonsággal.

A Leagoo S10 mobiltelefont itt találod meg

 

________________________

 

A legolcsóbb elektromos fogkege – Seagoo S2

_1_eredmeny72018_09_14_17-43-57.jpg

És tényleg, rettentően olcsón juthatunk hozzá, hiszen 5,99$-ba kerül, azaz 1.700 fortintba kerül. A Seagoo úgy tartotta alacsonyan ezt az árat, hogy a fogkefében nem egy belső akkumulátor kapott helyet, hanem 2 darab AAA méretű, kicsi ceruzaelem működteti, amivel 90 napon keresztül képes üzemelni.

A fogkefe nem a tipikus elektromos, hanem szónikus, azaz sokkal-sokkal nagyobb rezgésszámmal dolgozik, szám szerint 40.000/perc, így hatékonyabban távolítja el a lepedéket és a fogkövet. A vízálló házon csak egy gomb kapott helyet, amivel ki és be kapcsolhatjuk a fogkefét. Szerencsére két cserélhető fejet is mellékelnek hozzá, így egy darabig a híres DuPont sörtékkel szerelt fejre sem kell költenünk.

Aki most szeretne ismerkedni az elektromos fogkefékkel vagy esetleg ajándékba szánja, alacsony ára miatt remek választás lehet.

A Seagoo fogkefét itt találod

 

_____________________

 

128GB méretű pendrive a Kodaktól

kodak_3.jpg

USB 3.0 sebességet és 128GB kapacitást ígér a Kodak K133 típusú flashdrive. Az 5.7 x 1.65 x 1 centiméteres tároló USB csatlakozóját, a forgatható külső fém háznak köszönhetően óvhatjuk a sérülésektől.

A 128GB kapacitású pendrive chipjeit a Toshiba és Samsung szállítja. Ellenáll a nagy, -30°C és +55°C fok közötti hőmérsékletnek is. Az olvasási sebesség a webáruházban található információk szerint maximálisan 120MB/s. A tároló 64, 128 és 256GB méretben kapható. A kisebbik 8.99, a 128GB-os modell 16.99, a legnagyobb változat pedig 34.99$-ért kapható, a szállítás pedig ingyenes.

A Kodak pendriveot itt találod meg

 

_______________

 

A kóddal 85.000 forint a felsőkategóriás Xiaomi Pocophone F1

_1_eredmeny12018_08_31_8-55-07_1.jpg

A Pocophone F1-ben a Qualcomm legerősebb processzora, a Snapdragon 845 felelős a nagy teljesítményért, amit a Xiaomi Black Shark mobiltelefonnál is látott megoldással, folyadékhűtéssel tartanak kordában. Ami mellé a “legkisebb” verzió 6GB memóriát és 64GB tárhelyet kapott.

Az előlapra egy 20 megapixeles kamera került, a hátlapon pedig a 12+5 megapixeles dupla optika található, amivel készíthetünk bokeh effekttel ellátott portré képeket is. A hátlapi kamerák alatt a kör alakú ujjlenyomat olvasó kapott helyet.

A készülék természetesen B20 képes, azaz támogatja az itthon is használt 4G frekvenciát. Tehát nem leszünk sehol sem internet hiányában. Emellett a két SIM kártyás tálcára az egyik szolgáltatói kártya helyére microSD kártyát is helyezhetünk. A mobilon már a legújabb Android 8.1 rendszer fut, ami megörökölte a Xiaomi-tól a MIUI felületet. Az EU Priority Line szállítás ingyenes és áfa és vámmentes.

A Xiaomi Pocophone F1 mobiltelefont itt találod meg

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás