Egy alaposan felpimpelt McLaren Edition modellt dobott piacra a OnePlus, a 6T  megjelenését követően. Azt már tudjuk, hogy az OPPO-val egyetemben, a BBK Electronics égisze alatt működő gyártó remek mobiltelefonokat készít, amik egy kis kitérőtől eltekintve egytől egyig a felsőkategóriában foglalnak helyet.

A Qualcomm jelenleg legerősebb processzorával, a Snapdragon 845 CPU-val rendelkező OP6T McLaren Edition 10GB memóriát kapott, a tárhely méretét pedig 256GB-ra növelték.  Ezen kívül megmaradt minden, amit a 6T is hozott magával, azaz az ujjlenyomatolvasóval rendelkező AMOLED kijelzőt, a Csepp alakú noccsot és a friss Android 9 rendszert is. De olyan újdonságot kapott, mint a névhasználati okokból feladott DASH nevet váltó Warp Charge, ami 30W teljesítménnyel képes tölteni a 3700mAh kapacitású akkumulátort.

oneplus_mclaren_2.jpg

A Warp Charge 20 perc alatt 0-ról 50%-ra képes feltölteni az akkumulátort, a teljes töltéshez pedig 1 órára van szükség. Az McLaren logóval ellátott OnePlus 6T McLaren Edition mobiltelefon már megvásárolható, igaz elég borsos áron mérik. A GearBest webáruházában 929.99$-t kérnek érte.

Ezzel szemben a „sima”, de nagyon is erős, szintén kijelzőbe integrált OnePlus 6T mobiltelefon 569.99$-ba kerül. Az EU Priority Line szállítással mindkét modellt áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

 

Tetszett a cikk? Nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről!

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás