xiaomi-smartmi-humidifer_eredmeny.jpg

Már egy ideje itt a fűtésszezon. Ilyenkor jönnek a jól bevált réi tecnikák, a radiátor oldalára felakasztható vízel teli tartályok és egyéb praktikák. Igen, a fűtés megkezdésével egyes lakások, házak helyiségienek páratartalma lecsökken. Ilyenkor jól jön egy párásító készülék, amely visszaállítja a helyiség megfelelő páratartalmát.

A párásítóról talán már első ránézésre megtudnánk mondani, hogy a Xiaomi műhelyében készült és természetesen itt sem egy sima eszközt kapunk, hanem megbolondították egy kis extrával, hiszen akár mobiltelefonról is vezérelhetjük.

A kis párásító 35.00 x 35.00 x 70.00 cm méretű, a beállításokat a tetején található érintésérzékeny gombok mellett telefonról is elérhetjük, így négy lépésben választhatjuk ki a teljesítményt, az AUTO módtól kezdve a különböző fokozatokon át.

A készülék vízszint kapacitás érzékelője automatikusan nyomon követi a tartályában található víz mennyiségét és ennek mértékét megjeleníti a vezérlőpanelen A víztartály feltölthető az elülső rácson keresztül, amely a tetején található.

705ba404-1f77-40c0-85ee-bbba554b4421_eredmeny.jpg

Óránként 250 ml mennyiségű vizet képes párologtatni, így a beépített 4 literes tartállyal 16 órán keresztül lehet folyamatos a működése. Ráadásul mindezt viszonylag csendben teszi, hiszen 34 dB halk a működése.

Nem is gondoltam volna, hogy milyen sok pozitív hatása lehet, kezdve a bőrszárazság ellen, de nem csak felfrissíti a levegőt, hanem a száraz levegő miatti torok és orrirritációs is mérséklődhet. Ha pedig szeretjük a lakásban a különböző illó olajokat, akkor jó hírünk van, hiszen a párolgó víz mellé illóolajat is csepegtethetünk.

WiFi kapcsolaton keresztül vezérelhetjük az oly sok Xiaomi eszközt támogató Mi Home alkalmazással. A Xiaomi párásítója most 125,59$-ba kerül, amit az EU Priority Line vagy EU Express szállítási móddal rendelhetsz meg, ami vám és áfamentes.

mi-home-app_eredmeny.jpg

A Xiaomi párásítóját itt találod

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Elso napos tapasztalatom: egesz ejszaka ment, kb este 10-tol reggel 8-ig. Sajnos nemhogy helyre rakta a paratartalmat, hanem reggelre meg csokkent is. Kb ejjel 1-ig (5 ora alatt) sikerult 29-rol 33%-ra emelni es utana reggelre visszacsokkent 29%-ra, pedig max fokozaton ment vegeig. Mit csinalok roszul? 30 negyzetmeterrol beszelek es 23-24 fokos levegorol.

Hozzászólás