xiaomi_mi_8_lite_1_1.jpg

A LEAGOO KIICAA MIX mobiltelefont majdnem egy évvel ezelőtt próbáltuk ki. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, de most újra felbukkant a készülék. Az akkori alacsony ára, most még lejjebb ment, egészen pontosan 89.99$-ra. Hadveres szempontból pedig az a processzor dolgozik benne, mint a múlt héten bemutatott Cubot P20-ban is, tehát a kis CPU mind a mai napig megállja a helyét.

A MIX kijelzője egy 5.5 colos IPS panel, ami FULL HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású. Nem igazám szoktak egy ilyen alacsony árú készülékbe 401ppi-s FULL HD panelt rakni. A KIICA MIX még a Xiaomi által kikövezett úton haladt, azaz nem noch, hanem vékony kijelzőkerettel találkozunk. Így nincs az a jól megszokott kijelző mellé épített vastag oldalak. Ezáltal sikerült elérniük, hogy hiába a nagy képernyő, mégis egy aránylag kis telefont alkottak a kávák lehagyásával. A telefon mérete 14.17 x 7.58 x 0.79 cm, súlya 158 gramm.
xiaomi_mi_8_lite_13.jpg
A készülék meghajtásáról egy MediaTek MT6750T processzor gondoskodik. Ilyen processzor dolgozik a most bemutatott Cubot P20-ban is. Ez a processzor egy nyolc magos egység, aminek maximális órajele 1.5GHz. A memória sem szűkös, hiszen 3 GB-ot kapunk, a tárhely mérete pedig 32 GB, amit 256 GB-ig tovább bővíthetünk memóriakártyával.
xiaomi_mi_8_lite_12.jpg
Nem spóroltak ki semmit sem a telefonból. Az előlapra került a Home gombba épített ujjlenyomat olvasó. A szelfizni vágyók az előlapi 13 megapixeles kamerának örülhetnek. A hátlapra egy 13 + 2 megapixeles dupla optika páros került LED villanóval. Belül a 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, GPS is a repertoár részét képezi. Nagyon jó hír, hogy ennyi pénzért támogatja a magyarországi B20-as LTE-t is, illetve egyeszerre két NANO SIM kártyát képes kezelni. Akkumulátora 3000mAh kapacitású, amit már a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk. A készüléken Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Pozitív hozzáállás a gyártó részéről, hogy a csomagban mellékel egy USB Type-C portos fülhallgatót és egy szilikon tokot is.

A mobiltelefon 89.99$-ért vásárolható meg, amit a European Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás