A Xiaomi Mi 4K drón a nevéből adódóan 4K felbontásra képes és olyan gimbalt kapott, amit a megfelelő kiegészítővel, akár a drónból eltávolítva, kézi 4K kameraként is használhatjuk!

Már jó ideje szemezek a Xiaomi drónjával, de eddig még elmaradt a találkozás. Korábban egy DJI Spark drónt szereztem be helyette. A DJI drónjainak köszönhetően az átlag felhasználókhoz is eljuthattak a FullHD és 4K felbontású drónok. Míg a DJI 4K felbontást támogató drónjai viszonylag drágák, addig a Xiaomi egy alacsonyabb árú termékkel rukkolt elő, a XIAOMI Mi Drone-nal.

rm6355us-4.jpg

A Xiaomi Mi Drone nagyon hasonlít a DJI Phantom szériához, így a nagyobb méretű kamerás repülő eszközök ligájában játszik.

rm6355us-6.jpg

rm6355us-12.jpg

Külön távirányítót mellékelnek a csomagban, hogy megkönnyítsék az irányítást, így akár 4000 méterről is vezérelhető. A 3 tengelyes gimballal szerelt kamera 94 fokos látószöggel rendelkezik, amivel 4K/30fps videót rögzíthetünk. Külön beállítható, hogy repüljön el egy megadott pontra, körözzön egy helyszín felett, de egy előre beállított útvonalat is megtehetünk vele. Utóbbit segíti a GPS és GLONASS helymeghatározás.

rm6355us-7.jpg

A XIAOMI Mi 4K drónja most 410$-ba kerül. A beépített akkumulátora 5100mAh kapacitású, amivel 27 percet repülhetünk. A csomag tartalmazza a XIAOMI Mi Drone, távirányítót, gimbal kamerát, 2 propellert, 15,2V 5100mAh LiPO akkumulátort, töltőt és leírást is.

rm6355a.jpg

A Xiaomi 4K drón a GBTH4K kóddal 408$-ért vásárolható meg, ami az EU Express vagy az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes!

A XIAOMI Mi 4K drónt itt találod

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Csatlakozz a Facebook követőink táborába!

Megosztás

Hozzászólás