Érintőkijelzőt és háttérvilágítást is kapott az Android rendszert futtató E-book olvasó az ONYX műhelyéből!

Furcsa, ha egy E-book olvasón Android rendszert találunk, de emiatt is vértezték fel egy 6 colos E-ink kijelzővel az érintésérzékeny ONYX BOOX olvasóját, ami 1024 x 758 (212dpi) felbontással rendelkezik. Ami szintén remek dolog az olvasóban, hogy kijelzője háttérvilágítással is rendelkezik, így ha bekapcsoljuk azt, akkor nem kell lámpát használnunk az esti olvasáshoz.

A 3000mAh kapacitású akkumulátort egy 170 x 117 x 8.7 milliméteres házba építették be, ami így 200 grammot nyom a mérlegen. Az Android rendszer miatt egy kicsit erősebb processzorra volt szükség, mint a normál E-book olvasók esetében, így egy négy magos RockChip RK3128 teljesít szolgálatot az ONYX BOOX-ban.

Rengeteg formátumot támogat, így elolvashatjuk vele a pdf, epub, mobi, doc, txt, djvu, fb2, html, chm fájlban tárolt könyveket vagy megtekinthetjük a jpg, png, bmp, tiff típusú képeket is. 3.5mm-es fülhallgató csatlakozóval is ellátták, így zenelejátszásra is alkalmas fülhallgatón keresztül, így meghallgathatjuk a WAV, MP3 zenéinket is.

Memóriából 512MB-ot kapott, míg a belső tárhelye 8GB-os, amire rengeteg könyvet felmásolhatunk a microUSB portján keresztül, de még WiFi modul is került az E-book olvasóba. A belső tárhely méretét tovább bővíthetjük microSD kártyával is, amibe egy 32GB méretű kártyát tehetünk be.

A könnyebb navigáláshoz az érintőkijelző és a háttérvilágítással is rendelkező E-ink kijelző remek ajánlattá teszi az ONYX BOOX olvasóját, amit 129,99$-os áron vásárolhatunk meg. Ami az ingyenes Duty Free Shipping szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az ONYX BOOX E-book olvasót itt találod meg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás