Az autós fedélzeti menetrögzítő kamerák sokszor jó szolgálatot tehetnek. Mint minden kameránál itt is fontos a képminőség, hiszen hiába szeretnénk egy felvételt visszanézni, ha olyan gyenge minőséget kapunk, hogy a videó szinte használhatatlan.

Az Alfawise MB05 az akciókamerákból ismert Novatek gyártó 96658 típusú adatfeldolgozóját használja, a képek felvételéhez pedig a Sony IMX323 szenzort szerelte bele új kamerájába.

Alfawise MB05

A nagy átfogású kamera 170 fokos látószöggel rendelkezik, így szinte mindent megörökít, ami velünk szemben történik. Az autós kamerákban általában microSD kártyára rögzítik a felvételt, nincs ez másként az MB05-nél sem, de a gyártó megfejelte ezt 1 GB méretű belső tárhellyel is.

Egy 160mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, de természetesen a hosszú távú rögzítéshez elengedhetetlen, hogy árammal lássuk el az USB portján keresztül az autó szivargyújtójából. A felvételek gyors visszanézéséhez egy 2.4 colos IPS kijelzővel is ellátták.

Alfawise MB05

Videó felvételt 1280 x 720 és 1920 x 1080 pixeles felbontásban is képes rögzíteni. A nagy felbontású videó miatt ajánlott a Class10 sebességű memóriakártyák használata. Beállítható mozgásérzékeléses felvétel is, így ha az autót magára hagyjuk, a kamera automatikusan elindul, ha mozgást érzékel. Emellett ellátták a G szenzornak köszönhetően automatikus felvétellel is, baleset esetén.

Az Alfawise MB05 autós kamera 47,99$-ba kerül, de naponta 5 vásárló 11:00-tól 42,99-ért vásárolhatja meg.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás