A remek mobiltelefonjairól ismert MEIZU termékpalettájáról most egy vezeték nélküli fülhallgató kapott kedvezményt, név szerint a MEIZU EP52 Lite.

Az akciónak köszönhetően az eredeti 25$-os ár helyett a hétfői napon, azaz szeptember 24-én induló akcióban 18,99$-ért lesz megvásárolható. De még ezen is túlmentek és egy teljes héten keresztül minden nap 11:00-tól 50 darab fülhallgató ára 9,99$-ra csökken.

A MEIZU nyakpántos fülhallgatója a vezeték nélküli Bluetooth 4.2 kapcsolatot használja kedvenc zenéink hallgatásához és a beszélgetéseink lebonyolításához. Felépítésének köszönhetően minden kezelőszerv a nyakpánton kapott helyet, hogy könnyebbé váljon a vezérlése.

Külön gombot kapott a hangerőszabályzó, illetve a zenelejátszást és egyben a hívások fogadását kezelő gomb is. A kezelőszervvel ellátott oldalon egy ajtóval szerelt microUSB port kapott helyet, amin keresztül feltölthetjük a beépített 100mAh kapacitású akkumulátort. 1.5 óra alatt feltölthetjük az akkumulátort, ami így 200 óra készenléti időre elegendő vagy 8 óra zenelejátszást biztosít.

A MEIZU EP52 Lite csupán 16 grammot nyom és IPX5 szabvánnyal rendelkezik. A BES2000H Bluetooth chipnek köszönhetően támogatja a A2DP, AVRCP, HFP, HSP protokollokat. 20-20000Hz, 32ohm, 106db értékekkel rendelkezik. A csomagban a fülhallgató és töltőkábel mellett    S, M, L méretű gumiharangokat is kapunk, hogy kiválaszthassuk számunkra a megfelelőt.

 

A 18,99$-os ár szeptember 24-től érvényes, de akár 9,99$-ért is megvásárolható azon szerencséseknek, akik 11:00-kor kattintanak.

A MEIZU EP52 Lite Bluetooth fülhallgató promóciós oldalt itt

A MEIZU EP52 Lite Bluetooth fülhallgatót itt találod

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás