Elephone soldierAz utóbbi időben eléggé belehúzott az Elephone. Megjelent a vékony kijelző kerettel rendelkező S8, majd a Samsung Edge készülékekből ismerős ívelt kijelzővel rendelkező OLED Elephone U Pro. Most pedig egy strapamobillal újítottak, az Elephone Soldier modellel, ami 2K felbontású kijelzőt kapott.

A kiviteléből adódóan nem túl könnyű, negyed kilogrammot nyomó készülék meghajtásáért egy tíz magos processzor felel, ami nem más, mint a Helio X25. Kell is ez a teljesítmény, hiszen egy 5,5 colos 2560 x 1440 felbontású INCELL technológiájú panel pixeleit kell meghajtania.

Az IP68-as védettséggel rendelkező fém ház mérete 155 x 78 x 13 milliméter, amelyben egy 5000mAh kapacitású telep bújik meg. Memóriából 4GB áll rendelkezésünkre, míg belső tárhelye 128GB-os, amit természetesen memóriakártyával tovább bővíthetünk, egészen 512GB-ig. Természetesen hibrid SIM tálcát kapott, azaz kár egyszerre két SIM kártyát is behelyezhetünk a telefonba. Támogatja a B20-as szabványt is, így ha a fővárostól messzire visz az utunk, akkor sem kell a lefedettség miatt aggódnunk.

A telefon előlapjára egy méretes, 16 megapixeles kamera került, a hátlapon pedig egy 21 megapixeles optika várja a fényképek készítését, ami mellett egy LED villanó is található. Egy kis különlegesség, hogy a hátlapi kamera alatt egy „S.O.S.” gomb is helyet kapott és természetesen ellátták elemlámpa funkcióval is.

Elephone soldier

Rálát a GPS+AGPS+GLONASS műholdakra, kezeli a 2.4 és 5GHz-es WiFi hálózatokat és Bluetooth 4.1 kapcsolattal is felvértezték. A fedélzetén Android 8 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelv is.

Elephone soldier

A Banggood-nál nemsokára elérhető lesz a készülék, addig az „In Stock Alert” gombra kattintva megadhatjuk, hogy értesítést kapjunk, ha beérkeztek az első készletek, amit az European Direct Mail szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk majd meg.

Az Elephone Soldier telefont itt találod

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás