Koogeek okos konnektor

Ha egy eszközünk nem okos, még azzá tehetjük. Nem kell egy lámpát lecserélnünk azért, mert nem tudjuk a telefonunkon keresztül fel vagy lekapcsolni. Ilyen esetekben jó szolgálatot tehet a Koogeek okos konnektor, amit a fogyasztó és a konnektor közé kell beékelnünk.

A Koogeek okos konnektor egy EU szabványú Wi-Fi-kompatibilis, intelligens fali csatlakozó, amely az Amazon Alexa asszisztensével is működik. Lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök vezérlését, felügyeletét és ütemezését, még akkor is, ha nem vagyunk otthon.
_1_eredmeny12018_09_17_17-59-19.jpg

Azt is ellenőrizhetjük a telefonunkról, hogy az intelligens aljzat használatban van-e, és közben monitorozza az áramfelvételt, így fogyasztásmérőként is használhatjuk. És vezérelni tudjuk az okos aljzathoz csatlakoztatott eszközeinket, hogy mikor kapcsoljanak ki, illetve be.

A Kogek különlegessége, hogy együttműködik az Apple HomeKit és a Siri Voice Control-al. Az Apple HomeKittel könnyen kezelhetjük a HomeKit-kompatibilis tartozékokat iPhone, iPad, iPod touch vagy Apple Watch segítségével. A Koogeek Home alkalmazással egyszerűen felügyelhetjük és ütemezhetjüki a csatlakoztatott készülékeket a 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózaton történő könnyű beállítással. Automatikusan be- vagy kikapcsolja az egy vagy több csatlakoztatott eszközt egy adott időben. Ellenőrizhetjük a fogyasztást is, hogy az aljzat használatban van-e, és monitorozza a csatlakoztatott eszközök valós idejű és havi teljesítményét. A havi oszlopot megérintve megtekinthetjük a csatlakoztatott eszközök napi teljesítményét az eltelt két hónapra visszamenően. A szoftvere kompatibilis az iPhone, iPad, iPod touch ( iOS 8.1 vagy újabb rendszer) és Apple Watch modellekkel, illetve az Android eszközökkel is.

_1_eredmeny22018_09_17_17-59-12.jpg

A maximális fogyasztó, amit vezérelhetünk vele 10A, 2300W teljesítményű lehet. A Koogeek okos konnektora most csak 11,99$-ba kerül, amihez akár az ingyenes szállítást is választhatjuk.

A Koogeek okos konnektort itt találod

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás