xiaomi_mi_max_5.jpg

A Xiaomi Mi Max szériája azoknak a felhasználóknak készült, akik valóban az óriási telefonokat kedvelik. A Mi Max 3 pedig tényleg az lett, méretével felsejlik bennünk az olcsó Androidos táblagépek hajnalán megjelenő első 7 colos modellek.

A Max 3 6,9 colos kijelzővel szerelt 17.60 x 8.74 x 0.80 centiméteres méret tényleg nem az a kicsi kategória. Viszont a Xiaomi által belepakolt hardverelemek hallatán igencsak elismerően bólinthatunk, hiszen a Max széria sosem a csúcsot képviselte, hanem mindig megmaradtak a középkategóriás hardverelemeknél.

xiaomi_mi_max_6.jpg

Ennek megfelelően a Mi Max 3 méretes, 6,9 colos kijelzőjének felbontása 2160 x 1080 pixel. A meghajtásáért egy nyolc magos Qualcomm Snapdragon 636 processzor felel. A memória mennyiségre sem lehet panaszunk, hiszen 4GB áll a rendelkezésünkre, tárhelye pedig 64GB.

xiaomi_mi_max_1_1.jpg

Az új Qualcomm chipnek köszönhetően már a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot is támogatja a készülék, ha pedig internetezni szeretnénk, akkor a 2.4 és 5GHz-es hálózatokat használhatjuk. Természetesen a készülék global version, azaz támogatja az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatokat. A hibrid SIM tálcának köszönhetően két SIM kártyát, vagy egy SIM mellé még egy microSD kártyát is behelyezhetünk a telefonba.

A nagy méret jótékony hatása, hogy nagyobb hely maradt az akkumulátornak is, így a Mi Max 3 egy 5.500 mAh kapacitású teleppel büszkélkedhet. Mivel a készülék is egy új szériás modell, ezért a legfrissebb Android rendszerrel érkezik, mégpedig az Android 8.1 Oreoval.

xiaomi_mi_max_4.jpg

Kamera fronton az előlapra egy 8 megapixeles optika került, hátulra pedig dupla szenzor került egy 12 és 5 megapixeles kamera is helyet kapott a kéttónusú LED villanó mellett. Természetesen az ujjlenyomat olvasó sem maradt le, ami a telefon hátulján kapott helyet. A magyar nyelvű menüvel is ellátott global verziós Xiaomi Mi Max 3 készülék árával nem szálltak el, így 259,99$-ért vásárolhatjuk el a mérete, 6,9 colos mobiltelefont.

A Xiaomi Mi Max 3 mobiltelefon itt váasárolhatod meg

Az EU Express és EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás