_1_eredmeny42018_09_13_16-56-22.jpg

A méltán népszerű Xiaomi rövid idő alatt a piac egyik legismertebb gyártója lett a műszaki termékek piacán. Szinte megreformálták a mobiltelefonos érát és vele együtt az okoskarkötők szegmensét is.  A gyártó nemrég bejelentette, hogy több mint 50 millió darabot értékesített a fitnesz karkötőiből és ehhez a számhoz csak néhány évre volt szüksége.

Bár Kínában nem annyira, de más régiókban igen kedveltek azok a mobiltelefonok és hordozható okos eszközök, amik NFC-vel vannak ellátva. Így a Xiaomi a legújabb Mi Band 3 okoskarkötőjéből 666 darabos külön kiadást tervezett.

_1_eredmeny82018_09_13_16-56-05.jpg

Ezek a limitált kiadású modellek egyedi sorozatszámmal rendelkeznek, de nem csak ez az egyetlen különbség. A friss verzió piros pántot kap, amelynek csat részén már láthatóvá is válik az egyik különlegesség, amiért más, mint a többi verzió. Ez pedig az NFC chip.

_1_eredmeny52018_09_13_16-56-10.jpg

A Xiaomi hivatalos Weibo csatornáján már láthatóak a limitált szériás Mi Band 3 karkötőről készült képek. Eltekintve attól, hogy rendelkezik NFC-vel és egy speciális sorozatszámmal, ez a modell ugyanazokat a jellemzőket kínálja, mint a többi Mi Band 3. De egy biztos, ebben a színben is jól néz ki az okoskarkötő.

Forrás: www.gizmochina.com

Ha nem vágysz a különleges kaidású modellre, a fekete, immár angol nyelvű International verzió most 25,99$-ért vásárolható meg.

 Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás