xiaomi xiaowa

A nagytestvér roborock s50 után, év elején bemutatták a kistestvért a Xiaomi Xiaowa robotporszívót. Tudásban nem ér fel a roborock s50 robotporszívóval, de cserébe feleannyiba kerül.

A szénkefe nélküli motorja segítségével 1600 Pa szívóerőt képes kifejteni. Megmaradt az oldalsó kefe, amivel a sarkokból söpri ki a piszkot és ugyancsak meghagyták a szőnyegtisztító forgókefét a porszívó alján. Utóbbi remek hír, hiszen azt hittük az alacsony ár miatt búcsút inthetünk neki. Így a szőnyegünk takarítását is rábízhatjuk, ami nagyon sokat segít a lakásunk tisztán tartásában.

paa0165w-us-1-76c5-dpgd_eredmeny.jpg

paa0165w-us-1-76c5-fpov_eredmeny.jpg

A beépített érzékelőivel képes felismerni az otthoni környezetet és beazonosítja a lehetséges akadályokat. Meghatározza a helyiség méretét és a tisztításhoz szükséges időt is. A Xiaowa hasonló design-t kapott, mint az előző modellek, de feltűnhet rajta pár külső változtatás. Ez pedig az leső olyan tulajdonság, ami miatt más, mint a Xiaomi robotporszívóinak többi tagja. Az eddig használt lézeres rendszert (LDS), a porszívó elején található infravörös szenzor helyettesíti. A Mi Home alkalmazással pedig személyre szabhatjuk a tisztítási folyamatokat, a tisztítás befejezése után pedig automatikusan visszatér a töltőjéhez. A Xiaowa akkumulátora 2600mAh kapacitású, kivehető porgyűjtő tartálya pedig 640 ml űrtartalmú. Legkisebb tagként nem kapott felmosási funkciót, mint ahogyan az első generációs robot sem, így jó alternatíva lehet az első széria után vágyakozó vásárlóknak, hiszen így olcsóbban juthatnak hozzá.

paa0165w-us-1-76c5-shkn_eredmeny.jpg

paa0165w-us-1-76c5-j5wn_eredmeny.jpg

Szerencsére az alacsonyabb küszöb sem okoz neki gondot, és megörökölte az automatikus dokkolási funkciót is. Azaz, ha végzett a takarítással, akkor automatikusan visszaáll a töltőjére, hogy feltöltse magát.

xiaomi xiaowa

A Xiaowa a legolcsóbb robotporszívója a Xiaomi termékcsaládnak, most az egyik legolcsóbb áron találtuk meg, 219.99$-ért és ami még külön jó ajánlattá teszi, az az ingyenes Duty Free Shipping szállítás, amivel áfa és vám mentesen rendelhetjük meg!

A Xiaomi Xiaowa porszívót itt nézheted meg

Az áfa és vám mentes szállításhoz pedig válaszd a Duty Free Shipping opciót

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot!
Megoszthatod az ismerőseiddel is, hogy ők is tudjanak a hírről

Megosztás

Hozzászólás