c3505-1-4ce9-u0um_eredmeny.jpg

Mégis mire van szüksége egy laptopnak a nyári melegben? Azzal a kiegészítővel, amivel már én is egy ideje szemezek.

Akkor még nincs baj, ha a laptopunk ventillátora néha felzúg, hogy lehűtse a dolgozó gépet. A gond akkor kezdődik, amikor már a lakás hőmérséklete is olyan magasságokba szökik, hogy ez a kis hordozható számítógépünknek is magas, és már egy egyszerű YouTube videó lejátszásakor is be kell kapcsolnia a ventilátorát, hogy ő is kibírja a nagy nyári melegeket. Ha pedig játszanánk… na, arről ne is beszéljünk.

c3505-1gfg-4ce9-39qc_eredmeny.jpg

A COOL COLD laptopokhoz tervezett ventilátorát a gépünk két USB portjáról láthatjuk el a hűtéshez szükséges energiával. A hűtőpad alján egyszerre két USB kimenetet is kapunk, így nem vesz el szabad USB portot a laptopunkról.

c3505-1-4ce9-ja3y_eredmeny.jpg

A termék hátulján két kapcsolót is találunk, amivel a ventilátorokat hozhatjuk működésbe. A 40 x 27 centiméter méretű hűtőre állítható talpakat is szereltek, így változtathatjuk a dőlésszöget is, hogy kényelmesebb legyen rajta a gépelés.

c3505-1-4ce9-jfcc_eredmeny.jpg

A ventillátorok 1400-as fordulatszámon pörögnek, amivel 75.35CFM (köbláb/perc) levegőt képesek megmozgatni. Attól sem kell félnünk, hogy olyan dőlésszöget állítunk be, ami miatt akár lecsúszna a laptop a hűtőről, hiszen a gyártó a laptop aljára kihajtható támasztékokat tervezett, így tartva stabilan a gépünket.

A COOL COLD ventillátora 18.89$-ba kerül, amire a szállítás ingyenes

A ventilátort itt találod

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Megosztás

Hozzászólok